Hande Ercel zatvorena na pitanja o novom projektu

Nedavno je Hande Ercel primećena kako napušta kancelariju glumačke agencije u Leventu.

Hande Ercel zatvorena na pitanja o novom projektu

Foto Credits: DiziCentral

Odgovarajući na pitanja novinara, glumica je prokomentarisala glasine o svom mogućem partnerstvu sa Barisom Arducom u novom projektu.

Ona je naglasila da još uvek ne mogu davati nikakve zvanične izjave jer je projekat još uvek u pregovorima.

Hande Ercel je napomenula da planira da se pojavi na ekranu samo sa projektom koji joj se dopada i koji joj donosi zadovoljstvo.

Uz to je odbila otkriti sve detalje o njenom liku, partneru ili zapletu kako ne bi spekulisali o nepotvrđenim informacijama.

O planovima za budućnost

Na pitanje o svom nedavnom odmoru sa porodicom budućeg supružnika, Hande je pojasnila da je u pitanju bio odmor sa prijateljima.

Ona je istakla da je vreme provedeno sa prijateljima bilo veoma prijatno i zabavno. Novinari su je podsetili i na glasine da su ona i Hakan Sabanci raskinuli. Hande je jasno demantovala ove vesti, u kojima se navodi da stvari sa Hakanom idu dobro i da je njihova veza i dalje jaka. Štaviše, Hande Ercel je podelila svoje planove za blisku budućnost.

Napomenula je da ide na Filmski festival u Kanu, koji ona smatra veoma uzbudljivim. Glumica je napomenula da je još nije spakovala kofer i planira da se pripremi za put odmah posle sastanka.

U Kanu namerava da kombinuje posao sa dokolicom i planira da tu ostane neko vreme.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Očekuje nas vrhunac sezone serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed