Kaan Urgancioglu - Tužilac u seriji Yargi, vodja mafije u novom projektu!

Turski glumac Kaan Urgancioglu je svojim novim projektom uspeo da otvori vrata Holivuda. Sasvim drugačije iskustvo doživeo je Urgancioglu, koji je glumio u filmu Operacija Fortuna poznatog reditelja Gaja Ričija, koji je u Turskoj preveden kao Servet Operasionu.

Kaan Urgancioglu - Tužilac u seriji Yargi, vodja mafije u novom projektu!

Foto Credits: IMDB

Kaan Urgancioglu, koji ima iskustvo rada sa izvanrednim rediteljem poput Gaja Ričija, kao i glume na istoj sceni sa Džejsonom Stetamom, jednim od najvažnijih glumaca akcionih filmova, učestvovao je u ulozi koja će iznenaditi njegove fanove. Dok se gradio ogroman plato u Aspendosu, gde su snimane akcione scene, Kaan je svoju ulogu objasnio na sledeći način:

Kaza je ukrajinski lik i vođa mafije koji trguje oružjem. Osim što je radio tako opasan posao, bio je i veoma jak karakter.” Kaan Urgancioglu, koji glumi osobu koja deli pravdu sa likom tužioca Ilgaza u TV seriji Yargi / Presuda, iznenadiće sve suprotnim likom u novom filmskom projektu. Kao vođa mafije, fanovima će nova uloga omiljenog glumca biti veoma zanimljiva. Urgancioglu je imao potpuno nova iskustva tokom postavljenog procesa Operacije Fortune, koja je jedna od produkcija sa najvećim budžetom u poslednje vreme sa budžetom od preko 130 miliona dolara.

Govoreći o razlici u zajedničkom druženju sa rediteljem kao što je Gaj Riči, glumac je rekao: „Kada sam otišao na set, shvatio sam da je Gaj Riči reditelj koji je ponovo napisao film dok ga je snimao.”. Kaan Urgancioglu, koji je ovim filmskim projektom otvorio vrata Holivuda, otkrio je svoju razliku sa uslovima snimanja u Turskoj sledećim rečima: „U stvari, nema velikih razlika. U Holivudu, unapred postavljena priprema traje duže. Radimo u ograničenom vremenskom okviru. Imaju veći vremenski okvir. Inače, način na koji se stvari rade je u suštini isti.”.

NOVO - Hazal Kaya uskoro na sudu!

By: TV Exposed