Kerem Bursin sreo starog prijatelja na neočekivanom mestu! (FOTO)

Kerem Bursin je sada prihvatio Španiju kao svoj drugi dom. Kerem , koji je stekao ozbiljnu reputaciju u Španiji nakon što je serija Sen Cal Kapimi uradila odličan posao u Španiji, sreo je svog starog prijatelja u vozu, Matta McGorryija, jednog od poznatih holivudskih glumaca današnjice.

Kerem Bursin sreo starog prijatelja na neočekivanom mestu! (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Kerem Bursin, koji je nedavno bio u Španiji na nekim projektima, postao je jedno od najprepoznatljivijih imena u zemlji. Svaki korak koji je preduzeo Bursin i dalje je na dnevnom redu španskih medija. Poslednja stvar koja je došla na dnevni red bila je zanimljiva koincidencija koju je doživeo tokom putovanja.

Kerem  je išao vozom iz Madrida za Barselonu tokom svoje poslednje posete Španiji. U vozu, Bursin je sreo svog starog prijatelja, Matta McGorryija. McGorry koji je danas jedan od poznatih holivudskih glumaca, poznat je po TV seriji Kako se izvući sa ubistvom, koja nastavlja da se prikazuje u SAD.

McGorry koji je u vozu sreo Kerema Bursina, podelio je fotografiju koju su zajedno snimili na svom nalogu na društvenim mrežama. Matt je napisao:

„Od Madrida do Barselone... Ova fotografija me je mnogo nasmejala. Prijatelja Kerema Bursina nisam video godinama. Znamo se 17 godina i to je pola života. To je ludo… Volim te, prijatelju!”.

Posle TV serije Sen Cal Kapimi, sve veća popularnost Kerema Bursina širom sveta se pažljivo prati. Glumca su oduševljeno primili obožavaoci, posebno u zemljama Latinske Amerike. Popularnost ovog turskog glumca, posebno u Španiji, raste.

View this post on Instagram

A post shared by Matt McGorry (@mattmcgorry)

NOVO - Melisa Asli Pamuk o sebi i kog svog lika se plašila!

By: TV Exposed