Nastavlja se ozbiljan rad za novu tursku seriju Hakime Hanim

S nestrpljenjem se iščekuje serija Hakime Hanim, u kojoj će se Vahide Percin vratiti na televizijske ekrane. Slavna glumica, koja je ponovo izašla na set 1,5 godinu nakon što je napustila projekat Bir Zamanlar Cukurova, pred publikom će se pojaviti kao junakinja pravne serije.

Nastavlja se ozbiljan rad za novu tursku seriju Hakime Hanim

Foto Credits: IMDB

Dok se broj pravnih serija povećao sa velikim uspehom TV serije Yargi u Turskoj, činjenica da ATV TV ne može da dobije ono što želi od serije Hakim / Sudija otkriva to da će publika biti veoma selektivna u vezi sa novim serijama tog tipa.

U ovom trenutku, serija Hakime Hanim mora privući publiku veoma uspešnom pričom i glumačkom ekipom koja prevazilazi očekivanja. Konkurencija televizijskim kanalimaa je porasla i nije lako uhvatiti pažnju gledalaca u okruženju gde digitalne platforme privlače više korisnika.

Ranije je otkriveno da je ekipa otišla na set za seriju Hakime Hanim i prve scene su već snimljene, ali se nisu dopale ljudima koji su zaduženi za projekat. Postignut je dogovor sa rediteljem Muratom Saracogluom za seriju i sve scene će biti ponovo snimljene.

Hakime Hanim je poseban projekat po tome što su u njenom osoblju takođe važna imena kao što su Feyza Sevil Gungor, Kaan Yildirim i Yusuf Cim, a ATV TV ne toleriše neuspeh kao u seriji Hakim.

Odbacivanje prvih kadrova za seriju Hakim takođe je izazvalo promenu određenih planova vezanih za početak emitovanja serije.

Na dnevni red došlo je i razdvajanje nekih glumaca u seriji. Postojala je i postoji mogućnost da Cem Davran ne nastavi sa timom. Ostaje da vidimo ishod svega toga.

NOVO - Tozluyaka postaje serija vredna pažnje

By: TV Exposed