Šta se to desilo na setu serije Hercai - Skandal ili lažna vest?!

Mediji u Turskoj preneli su informaciju o žestokoj svađi na setu serije Hercai. U ovom kako su ga nazvali sukobu navodno su učestvovali glumac Akin Akinozu i pomoćnik režisera. Dobro poznati novinar, Birsen Altuntas nazvao je u svom tekstu Akina svađalicom i nasilnim čovekom! Kako tvrdi ovaj novinar Akinozu je imao žestoku raspravu sa pomoćnikom ...

Šta se to desilo na setu serije Hercai -  Skandal ili lažna vest?!

Mediji u Turskoj preneli su informaciju o žestokoj svađi na setu serije Hercai.

U ovom kako su ga nazvali sukobu navodno su učestvovali glumac Akin Akinozu i pomoćnik režisera. Dobro poznati novinar, Birsen Altuntas nazvao je u svom tekstu Akina svađalicom i nasilnim čovekom! Kako tvrdi ovaj novinar Akinozu je imao žestoku raspravu sa pomoćnikom režije na setu serije Hercai. Asistent režije navodno nije bio zadovoljan time što se Akin ponaša neodgovorno i ekipa sa seta ga bespotrebno čeka, dok on provodi vreme u prikolici. Nakon toga se sukobio sa glumcem, i imali su žestoku raspravu. Pri tome je Akin bio veoma ljut i agresivan, piše Altunas.

Neki od medija sumnjaju u istinitost ove informacije. Snimanje serije Hercai se odvija u Mardinu, a gospodin Birsen Alutntas, novinar koji je preneo tu informaciju je u Istanbulu. Zvaničnih potvrda nije bilo.

NOVO - Berkay Hardal uspešno operisan (FOTO)

By: TV Exposed