Gamze Ercel, sestra turske glumice Hande Ercel dobila prestižno priznanje!

Svi koji prate tursku glumicu Hande Ercel i njen život znaju ko je Gamze Ercel. U pitanju je sestra ove  glumice, koja je i sama poprilično poznata.

Gamze Ercel, sestra turske glumice Hande Ercel dobila prestižno priznanje!

Foto Credits: Hurriyet

Gamze Ercel je rođena, starija sestra Hande Ercel. Rođena je 18. januara 1992. godine u Balikesiru u Turskoj. Dakle, godinu dana je starija od njene sve popularnije sestre. Gamze je u braku sa Canerom Yildirimom od 2019. godine iz kog imaju kćerku Mavi.

Mavi je takođe dobro poznata svim pratiocima Hande Ercel. U pitanju je slatko detence sa kojim se glumica rado fotografiše i igra. Gamze Ercel je dobila i jedno pomalo inovativno priznanje, a odnosi se na društvene mreže. Starija od sestara Ercel je nagrađena kao The Social Media Influencer 2021 od strane Istanbulskog tehničkog fakultata, ili u prevodu Influenser godine. Sa razvojom društvenih mreža i njihovog uticaja, razvilo se i ovo priznanje.

Na dodeli priznanja se pojavila sa malenom Mavi i izmamile su veliki broj osmeha i lepih komentara. Jednu od fotografija možete pogledati i ispod naslova.

NOVO - Šta će biti sa turskom serijom Hakim / Sudija?!

 By: Milt-TV Exposed