Ahmet Kayakesen će mnoge iznenaditi novim likom

Ahmet Kayakesen igra lik Tuncaya u TV seriji Ego, koja je počela da se sastaje sa publikom nedeljom uveče na televiziji Fox.

Ahmet Kayakesen će mnoge iznenaditi novim likom

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je imao veliki uspeh sa likom Haruna u TV seriji Hercai, nakon toga preuzeo je glavnu ulogu u TV seriji Mukemmel Eslesme / Savršen spoj, koja se emitovala na TRT1.

Ahmet Kayakesen će se ovaj put pojaviti kao lik Tuncaya u priči serije Ego i ovaj lik će iznenaditi publiku. Privlačeći pažnju i ambicioznim i stereotipnim stavovima, Tuncay izgleda predstavlja grupu ljudi čiji su primeri brojni u društvu. Navodeći da lik Tuncaya ima intenzivnu ambiciju, Ahmet je naveo da ima stereotipne postupke iz prošlosti i da će portretisati “robotskog” čoveka koji deluje sa njima. Kayakesen je rekao: „Sve ide dobro. Na setu smo oko 2 meseca, pokušavamo da snimimo epizode.”

Po prvi put u ovakvom liku

Ahmet Kayakesen, koji je ocenio frazu „čoveku se ne može verovati“, što je proširenje serije Ego, rekao je: „Možda bi bilo logičnije zapitati se da li se osobi može verovati ili ne“. Ahmet je otvorio novi teren u ovoj seriji. Objašnjavajući da je igrao sasvim drugačiji lik od likova koje je igrao ranije, glumac je rekao:

„Kada sam prvi put pročitao o liku, ono što me je oduševilo je to što se razlikuje od likova koje sam igrao ranije. U ovoj strukturi, mislim da nisam ranije igrao lik koji putuje tako oštro i na ekstremnim tačkama. To je i mene uzbudilo. Držao sam se toga da mogu da uradim nešto drugačije. Lik me je takođe bacio u priču.”.

NOVO - Sinem Unsal iskreno o ljudskim odnosima

By: TV Exposed