Romantična objava Ozge Gurel

Novi post na društvenim mrežama je stigao od Serkana Cayoglua i Ozge Gurel, omiljenog para u Turskoj u svetu časopisa, koji se spremaju za brak.

Romantična objava Ozge Gurel

Foto Credits: RiriNano

Poznati par upoznao se u romantičnoj humorističnoj seriji Kiraz Mevsimi / Sezona trešanja, koja je počela da se emituje u julu 2014. godine, a imala finale u novembru 2015. Ozge Gurel, sjajna turska glumica, proslavila je rođendan svog verenika sa romantičnom objavom na njenom Instagram nalogu.

Deljenje Ozge Gurel sa opisom: „Uf, leptirići u mom stomaku, uvek me boli stomak. Zaljubljena sam, ljubavi moja, uvek će ići ovako, verovatno, ne krijem, tako je. Srećan rođendan, uvek budi uvek to što jesi“, privuklo je dosta pažnje njenih i Serkanovih fanova.

Rođen u Nemačkoj 31. maja 1987. godine, Serkan Cayoglu je završio školovanje na odseku za ekonomiju Univerziteta Erlangen u Nemačkoj. Serkan, koji je u početku razmišljao o svetu mode i tome da bude model, nakon nekog vremena se okrenuo glumi i dobio profesionalnu glumačku obuku od imena kao što su Umit Cirak i Dolunay Soysert. Danas je veoma kvalitetan i zapažen glumac.

Ono što interesuje sve fanove Cayoglua i Gurel je to kada će se par venčati. Do tada, njih dvoje će uživati u ljubavi što potvrđuju stalno na društvenim mrežama novim fotografijama i objavama.

Evo i pomenute objave.

NOVO - Turska serija Superstar privlači sve više pažnje

By: TV Exposed