Kako se Taner Ölmez počeo baviti glumom?

Poznati turski glumac koji trenutno utjelovljuje lik Alija Vefe u seriji „Mucize Doktor“, Taner Ölmez, ispričao je kako se počeo baviti glumom. Glumac se tijekom ovih pandemijskih dana obratio gledateljima sudjelujući u jednoj online-emisiji prije koje su gledatelji slali pitanja. Zabilježeno je čak više od 1200 pitanja, a među njima je i bilo jedno o ...

Kako se Taner Ölmez počeo baviti glumom?

Poznati turski glumac koji trenutno utjelovljuje lik Alija Vefe u seriji „Mucize Doktor“, Taner Ölmez, ispričao je kako se počeo baviti glumom.

Glumac se tijekom ovih pandemijskih dana obratio gledateljima sudjelujući u jednoj online-emisiji prije koje su gledatelji slali pitanja. Zabilježeno je čak više od 1200 pitanja, a među njima je i bilo jedno o počecima njegove glumačke karijere.

Taner Ölmez kazao je kako kao mali nije imao želju postati glumcem, a zna se da je u višim razredima osnovne škole išao na razne predstave. Tako je jednog dana opet bio na predstavi s razredom, međutim predstava mu se nije svidjela pa je to ispričao vodiču koji je sjedio pored njega u autobusu prilikom povratka.

Vodiču je rekao: „Čini mi se da ne glume kako treba, glume pogrešno.“ I toga se dana u njemu rodila želja da postane iskra.

Možemo tako reći da je jedan obični odlazak u kazalište uistinu označio veliku promjenu u njegovu životu, a posljednje uloge pokazuju nam da ne samo glumi, već i živi lik!

By: TV Exposed