Asli Enver menja imidž zbog nove uloge (FOTO)

Asli Enver, koja je slavu stekla glumeći u TV seriji Kavak Yelleri, došla je na ekrane i sa TV serijom Babil.

Asli Enver menja imidž zbog nove uloge (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Enver, koja već dve sezone nije učestvovala u TV serijama, došla je do izražaja sa filmom Sen Yasamaya Bak, koji je nedavno snimljen za Netfliks digitalnu platformu.

Zanimljivo je kada će se glumica Asli Enver, koja je iznenadila svoje fanove filmom koji je igrala sa Kaanom Urgandcogluom, vratiti na ekrane. Poznato je da se Enver pre nekog vremena dogovorila saradnju sa digitalnom platformom Disney plus. Kada će glumica glumiti u seriji ili filmu, njeni obožavaoci željno iščekuju.

Prema informacijama koje su procurile iz bekstejdža, kompanija Ay Yapim priprema film pod nazivom Arayis / Potraga, u kom bi Asli Enver mogla da tumači glavnu žensku ulogu. Ove informacije za sada nisu zvanično potvrđene. U bekstejdžu se priča da joj je stigla ponuda iz filma Arayis, ali za sada nema razvoja događaja, barem ne zvaničnih informacija. Ako su priče istinite i ona prihvati, igraće lik koji se infiltrira u kult da bi spasila svog prijatelja.

U međuvremenu, glumica se pominje i sa serijom koju će snimiti O3 Media. Rečeno je da će serija biti izvanredna priča i da će biti adaptirana iz argentinske TV serije pod nazivom La Chica Que Limpia. Serija, koja je takođe prilagođena u SAD i poznata kao The Cleaning Lady / Čistačica.

Asli bi dakle vrlo brzo mogli da gledamo u novim projektima. Ono što je privuklo pažnju da Enver menja boju kose i da je sve više i više plava. Priča se da je to upravo zbog uloge u novoj seriji. Evo i jedne od njenih novijih fotografija.

View this post on Instagram

A post shared by Asli Enver (@aslienver)

NOVO - Nova sezona serije Mahkum / Zatvorenik će doneti velike promene?!

By: TV Exposed