Novi glumci u seriji Kurulus Osman

Kurus Osman, jedna od najgledanijih TV serija prošle godine i dalje je u vrhu gledanosti. Dva nova imena pridružila su se glumačkoj ekipi serije, u kojoj u glavnoj ulozi briljira sjajni Burak Ozcivit.

Novi glumci u seriji Kurulus Osman

Foto Credits: Dizilah

Zasluge za uspeh projekta pripadaju svakako i Mehmetu Bozdagu, odnosno njegovoj kompaniji Bozdag Film koja je zadužena za produkciju ove turske serije.

Serija Kurulus Osman, koju režisr Ahmet Yilmaz, a u kojoj glumi Burak Ozcivit sa likom Osman Bega, nastavlja da se susreće sa publikom na ATV ekranu sredom uveče. Tu novosti gotovo da ni nema, projekat je na samom vrhu po gledanosti i nastavlja da beleži sjajne rezultate rejtinga.

Dva nova imena pridružila su se glumačkoj ekipi ove turske serije, koja je uspešno nastavljena u trećoj sezoni. Jedno od njih je i Zehra Yilmaz, koju smo nedavno gledali u ulozi Betul TV seriji Kalp Yarasi. Mlada glumica je pored ove serije imala uloge u projektima Bodrum Masali, Cennetin Gozyaslari, Kimse Bilmez i drugim.

Pored nje u seriji Kurulus Osman će se pojaviti i Serdar Ozer. U pitanju je nešto iskusniji glumac, poznat po svom liku Cihan Sadoglu u Hercaiju, i koji je poslednji put je viđen u TV seriji Kipar ka pobedi.

NOVO - Da li prepoznajete jednog od nekada najpopularnijih turskih glumaca? (FOTO)

By: Milt-TV Exposed