Kayra Zabci dobila šansu karijere u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Nova era počinje u ambicioznoj seriji kanala TRT1, koja je počela serijom Uyanis Buyuk Selcuklu i nastavljena sa Alparslan Buyuk Selcuklu prošle sezone.

Kayra Zabci dobila šansu karijere u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Internet Haber

Od septembra se očekuje da se pred publikom pojavi druga sezona serije Alparslan Buyuk Selcuklu. Projekat, koji je uz sjajnu produkciju realizovao producent Emre Konuk, jedan je od projekata od kojih TRT1 očekuje najviše gledanosti u novom periodu, kao i prošle sezone. Ono što je najviše uznemirilo fanove serije je to što Fahriye Evcen, koja je igrala lik Akce Hatun, nije želela da dalje učestvuje u projektu. Odlaskom ovog lika, u drugoj sezoni, mlada glumica Kayra Zabci pokušaće da popuni prazninu likom Seferije Hatun.

Stiče se utisak da ćemo u novom periodu videti više ratnih scena sa trejlerom druge sezone objavljenom iz serije Alparslan Buyuk Selcuklu, ali će se istovremeno bol Akce Hatun osećati kroz scene u seriji tokom cele sezone. Uz komentare publike za trejler druge sezone, razume se da su očekivanja velika i da će serija svakom scenom ostaviti milione ljudi uz TV ekrane.

Najveće pitanje je šta će se dogoditi između lika Seferije Hatun i Alparslana, a čini se da je pitanje i kako će veoma mlada i talentovana Kayra Zabci izneti ovu ulogu.

Više neće biti iskusne Fahriye Evcen uz Barisa Arduca koji je u poslednje vreme dosta napredovao. Za mladu glumicu Kayru Zabci počinje period i velikog testa i velike prilike za karijeru.

NOVO - Novi projekat Kerema Bursina kandidat za nagradu u Parizu

By: TV Exposed