Novi projekat Kerema Bursina kandidat za nagradu u Parizu

Kerem Bursin je postao glumac svetske klase. Od serije Sen Cal Kapimi, fanovi su čekali da se Kerem pojavi na setu. Ipak, on i svojom produkcionom kompanijom pravi ime.

Novi projekat Kerema Bursina kandidat za nagradu u Parizu

Foto Credits: DiziCentral

Svaki korak koji Kerem Bursin napravi sada je veliki događaj. Svi čekaju novi projekat Bursina, koji je uživao u slavi nakon svetskog uspeha TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Međutim, Bursin je stekao ime drugim vrstama radova osim novih serija i filmova.

Zgodni glumac je pre nekog vremena osnovao producentsku kuću. Produkcijska kuća Braveborn Films snimila je kratki film pod nazivom Election / Izbori. Kratki film sa Ibrahimom Selimom u glavnoj ulozi ušao je u uži izbor za najbolji kratki film na Paris Art & Movie Awards. Rezultat filma koji će se takmičiti u ovoj kategoriji biće uskoro objavljen. Po rezultat filma u Pariz ide i Kerem Bursin.

Dok obožavaoci Kerema Bursina čekaju da se zgodni glumac pojavi na setu, on stalno čuje svoje ime sa drugim poslovima koji nisu povezani sa njegovom glumom. Bursin se nedavno pojavio kao junak knjige za decu. O avanturama brata i sestre Bursin na indonežanskom ostrvu govori knjiga pod nazivom Banana Tree / Drvo banane, koju je napisala Melis Bursin, starija sestra zgodnog glumca.

Fanovi se nadaju da će u narednom periodu saznati i neke informacije o novim Keremovim projektima.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Iz serije Destan u seriju Kurulus Osman

By: TV Exposed