Can Yaman pripremio dva iznenađenja za svoje fanove u ovoj godini

Turski glumac Can Yaman svoju karijeru nastavljada gradi u Italiji. U toku ove godine će konačno početi rad na rimejku serije Sandokan, a uz to će raditi i na novoj seriji Disney Plus digitalne platforme.

Can Yaman pripremio dva iznenađenja za svoje fanove u ovoj godini

Foto Credits: Haberler

Can Yaman je gostovao u italijanskom TV programu pod nazivom Che Posta Perte po treći put. Za to gostovanje je prema pisanju italijanskih medija zaradio čak 100.000 evra, a u njemu je otkrio neke nove informacije.

Konačno je poznato kada će početi njegova nova serija pod nazivom Viola Come il Mare / Purpurna kao more. Reč je o seriji koja je već snimljena i u kojoj će njegova partnerka biti prelepa Italijanka Francesca Chillemi. Premijera serije će biti 6. marta. Ovaj projekat predstavlja ozbiljan test za Yamana, koji će mu ili pomoći ili odmoći u građenju karijere u Italiji.

U narednom periodu Can Yaman će početi snimanje nove serije kompanije Ay Yapim koja će biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi. Snimanje će trajati oko četiri meseca. Nakon toga, tokom leta će početi snimanje dugo očekivane serije Sandokan na kojoj će rad takođe trajati oko četiri meseca.

Uz to, Can je zauzet i novim reklamama, između ostalog produžio je ugovor sa kompanijom De Cecco koja se bavi pastom, pa će njegov kalendar ove godine biti veoma dobro popunjen.

NOVO - Burak Celik napušta seriju Kurulus Osman!

 By: Milt-TV Exposed