Burak Celik napušta seriju Kurulus Osman!

Nakon kraće pauze stigle su vesti i sa seta turske serije Kurulus Osman. Ova informacija se neće dopasti svim fanovima serije.

Burak Celik napušta seriju Kurulus Osman!

Foto Credits: Aksam

Prema informacijama do kojih su došli turski mediji, Burak Celik će napustiti seriju Kurulus Osman. Njegov lik, Goktug će preminuti u radnji ovog projekta.

Glumac se već priprema za novi posao, na kom će raditi od leta. Još uvek nije poznato da li je u pitanju neka romantična komedija TV kanala ili serija neke od digitalnih platformi. Ono što je izvesno je da Goktuga više nećemo gledati u Kurulusu Osmanu. Ostaje samo da vidimo u kojoj epizodi ćemo se oprostiti od ovog glumca i lika.

Kada je u pitanju Burak Celik, uloga u ovoj istorijskoj seriji mu je bila u osma karijeri. Pre ovog projekta glumio je Mahira Denizhana u TV seriji Sevgili Gecmis. U seriji Soz se pojavio kao Selim. Poznat je kao Erdem Demir iz serije Kara Yazi i Sedar iz serije Karagul.

Uloga u seriji Karagul u kojoj se pojavio u 102 epizode mu je prekretnica u glumačkoj karijeri. Od tada traje uspon u njegovom poslovnom životu.

Prepoznatljiv je postao upravo ulogom Goktuga u seriji Kurulus Osman.

NOVO - Novi glumci u turskoj seriji Yaratilan / Stvaralac

 By: Milt-TV Exposed