Novi glumci u turskoj seriji Yaratilan / Stvaralac

Kompanija O3 Medya priprema novu tursku seriju za Netflix digitalnu platformu. Reč je seriji pod nazivom Yaratilan odnosno u prevodu Stvaralac.

Novi glumci u turskoj seriji Yaratilan / Stvaralac

Foto Credits: IMDB

Pripreme za seriju Yaratilan / Stvaralac su već u poodmakloj fazi i o projektu se zna nekoliko važnih informacija.

Podsećamo, od ranije je poznato da će glavne uloge u ovom projektu glumiti Taner Olmez i Erkan Kolcak Kostendil. Režiser i scenarista serije Yaratilan je Cagan Irmak. Gospodin Irmak se smatra najboljim stručnjakom za drame u Turskoj, a o njegovom kvalitetu govori i činjenica da je bio prvi čovek serije Yesilcam koja je postigla ogroman uspeh. Ovaj projekat je kroz dve sezone bio ubedljivo najgledanija serija Blu TV digitalne platforme, a Cagan će sada svoje znanje preneti i na Netflixovu novu seriju.

Glumačkom kadru ove nove serije priključilo se dvoje glumaca. U pitanju su Bulent Sakrak i Devrim Yakut. Bulent Sakrak  je iskusan glumac koji se do sada pojavio u 40 uloga. Poslednju ulogu imao je u seriji Misafir u kojoj je glumio Oguza.

Devrim Yakut je takođe iskusna turska glumica, koja je rođena 1968. godine i do sada je radila na 32 projekta. Poznata je kao Gulcihan Koroglu iz serije Camdaki Kiz.

Serija Yaratilan / Stvaralac će sa sastojati od osam epizoda, a snimanje počinje 25. januara. Projekat će biti sniman u Istanbulu i Bursi.

NOVO - U novoj epizodi Čukurove otkrićemo pravog gazdu!

 By: Milt-TV Exposed