Ismail Ege Sasmaz pred jedinstvenom prilikom u karijeri

Mladi glumac Ismail Ege Sasmaz kreće na sasvim drugačije putovanje u svojoj karijeri. Glumac, kojeg smo nedavno gledali u poslednjoj Fox TV seriji pod nazivom Elkizi, već neko vreme je uzbuđen zbog svog novog projekta.

Ismail Ege Sasmaz pred jedinstvenom prilikom u karijeri

Foto Credits: Haberler

U filmu o životu poznatog turskog pevača Bariša Akarsua, koji je preminuo 2007. godine nakon saobraćajne nesreće u Bodrumu u 28. godini, glavnu ulogu tumačiće upravo ovaj mladi glumac.

Ismail Ege Sasmaz je upravo u godinama kada je Bariš Akarsu tragično izgubio život. Takođe i fizički veoma liči na njega, smatraju mnogi. Glumac, koji pušta kosu zbog nove uloge, napraviće neke promene u imidžu da bi ličio na Bariša.

Nedavno su u trendu postali filmovi poznatih imena koja su uticala na istoriju Turske. Film o pevačici Bergen je bio veoma uspešan i Farah Zeynep Abdullah je imala veliki uspeh sa tim projektom. Videli smo i snažan utisak Busre Pekin u filmu Dilberi.

Sada Ismail Ege Sasmaz juri ka uspehu ove dve glumice. Glumac takođe uzima časove gitare kako bi se što bolje pripremio za novi film od kog su zaista visoka očekivanja.

Ismail, koji pokušava da se unapredi i tako što pohađa i časove vokala, ide istim putem kao i njegove koleginice Busra Pekin i Farah Zeynep Abdullah. Da li će ovaj projekat biti uspešan kao prethodna dva, ostaje da vidimo, ali nema dileme da je pred Ismailom jedinstvena prilika u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

NOVO - Uskoro kraj turske serije Adi Sevgi

By: TV Exposed