Poznato kada počinje nova turska serija Cam Tavanlar / Stakleni plafoni

Glavni glumci nove turske serije pod nazivom Cam Tavanlar / Stakleni plafoni sa velikim nestrpljenjem očekuju ovaj novi projekat. Bensu Soral se dugo nije pojavljivala na TV ekranima, a Kubilay Aka je nedavno napustio seriju Cukur nakon četiri sezone rada na njoj.

Poznato kada počinje nova turska serija Cam Tavanlar / Stakleni plafoni

Foto Credits: Dizilah

Oboje će se po prvi put pojaviti u karijeri u romantičnoj komediji. Već od samog starta i najave da će zajedno glumiti glavne uloge u ovoj seriji privukli su dosta pažnje. Očekivanja od serije su na visokom nivou. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije OJO Pictures, a serija će biti emitovana na kanalu Show TV. Zakazan je i datum premijere ove nove turske serije.

Serija Cam Tavanlar će svoju premijeru imati u sredu, 9. juna. U radnji ove serije gledaćemo pravo rivalstvo između Leyle (Bensu Soral) i Cema (Kubilay Aka). Njih dvoje su stigli do visokih pozicija u poslu na potpuno druge načine. Leyla se za sve izborila svojim radom, dok su se Cemu mnoga vrata “otvarala sama od sebe”. Ukoliko serija ispuni očekivanja, ovog leta ćemo čuti dosta o Leyli i Cemu! Pored njih uloge u ovoj seriji će tumačiti i Hatice Aslan, Ahmet Melih Yilmaz, Beril Kayar, Aylen Soykok. Gledaćemo i Mehmeta Bilge Aslana, Sifangur Gul, Alper Kut i druge.

Producenti ovog projekta su Kerem Catay i Omer Ozguner. Scenario je pisala Meric Acemi. Meric je radila na velikom broju turskih serija od kojih se izdvajaju Erkenci Kus, Love 101 i druge. Režiser serije Cam Tavanlar je Fehmi Ozturk.

NOVO - Ilayda Alisan – Vesti o mojim vezama sa kolegama su laž!

 By: Milt-TV Exposed