Halit Ergenc, Beren Saat i Kenan Imirzalioglu bez odgovarajuće serije, šta dalje?!

Sve veći broj zvezda turskih serija trenutno radi ili će preći na radi na digitalnim platformama. Danas stižu nove najave.

Halit Ergenc, Beren Saat i Kenan Imirzalioglu bez odgovarajuće serije, šta dalje?!

Foto Credits: Dizilah

Serije digitalnih platformi u Turskoj imaju mnoge benefite. One glumcima daju sigurnost, mogućnost da dodatno napreduju i veću zaradu po epizodi. Poslednja u nizu zvezda koja će se pojaviti u nekom takvom projektu je Tuba Buyukustun. Snimanje Netflixove serije Another self u kojoj će Tuba tumačiti glavnu ulogu je završeno. U narednom periodu nas očekuje i emitovanje ove serije.

Njenim putem bi mogle da pođu i još neke veoma popularne kolege. Kako navodi bloger Cakma, Halit Ergenc, Beren Saat i Kivanc Imirzalioglu su izrazili želju da rade u novoj sezoni. Ipak, tu se pojavljuje veliki problem.

Za sada za njih ne postoji nijedan odgovarajući projekat u kom bi mogli da rade na televiziji. Dakle, nema te nove televizijske serije koja bi ih privukla i gde bi mogli da glume. Sve veće su šanse da se i oni pojave u nekoj od serija digitalnih platformi.

Tržište u Turskoj će uskoro postati preplavljeno digitalnim platformama. Za sada su tu Netflix, Exxen, Blu TV i drugi. Vrlo brzo stižu i Disney Plus, Amazon i još nekoliko izuzetno moćnih kompanija.

NOVO - Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi tek naredne godine?!

 By: Milt-TV Exposed