Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi tek naredne godine?!

Stigle su nove vesti vezane za tursku seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Podsećamo, ovaj projekat je i dalje u fazi pripreme.

Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi tek naredne godine?!

Foto Credits: Internet Haber

Kada je reč o seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, zvaničnih informacija skoro da nije bilo. Vesti su se uglavnom svodile na izvore bliskim produkciji i na pisanje blogera. Nove informacije o seriji su delo blogera Cakma.

Prema tim saznanjima, serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi će biti emitovana tek naredne godine. Odnosno serija će početi na zimu u novoj sezoni televizijskih serija.

Kada je reč o glumačkom kadru ni za to ne postoje jasne i potvrđene informacije. Najverovatnije će glavnu ulogu u ovom projektu tumačiti Kivanc Tatlitug. Kao glavna glumica pominjala se Neslihan Atagul. Ova sjajna glumica navodno je u pregovorima sa produkcionom kompanijom. Za zvanične potvrde moraćemo da sačekamo još malo.

Podsećamo, serija Kral Kaybederse je zasnovana na noveli Gulseren Budayicioglu. Scenario za ovu novu seriju se piše čak tri godine. Projekat će se raditi u produkciji kompanije OGM Pictures.

NOVO - Promena u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana

 By: Milt-TV Exposed