Promena u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana

Turska serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana je najavljena kao najskuplji projekat u istoriji TV serija. Početak je bio dobar, ali se nekima ipak činilo da nešto fali za potpuni bljesak.

Promena u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana

Foto Credits: TRT Haber

Cenu toga platio je tim scenarista. Scenaristi serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana su promenjeni. Od sada, scenario će pisati Serdar Ozonalan i Hasan Erimez. Njih dvojica imaju veliko iskustvo na istorijskim projektima. Radili su na serijama Dirilis: Ertugrul i Uyanis Buyuk Selcuklu. Sada su dobili priliku da rade na još jednom velikom projektu.

Prema mišljenju kritičara, ovo je najbolji tim za scenarije u istorijskim serijama u Turskoj. Ostaje da to potvrde i u novom projektu. Svi se nadaju da će oni uspeti da isprave neke greške koje su se potkrale prethodnim scenaristima.

Greške naravno ne znače da je serija loša. Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana je kvalitetan projekat, gledanost je dobra i na ovaj način sve će se podići na još viši nivo.

Nivo kakav ovakva priča, organizacija a i budžet zaslužuju.

NOVO - Tarkan se predomislio – postaje glumac?!

 By: Milt-TV Exposed