Haluk Bilginer i u nastavku serije Sahsiyet / Ličnosti?!

Trideseta i poslednja epizoda turske serije Baba / Otac sastaće se sa publikom u utorak, 27. decembra, na ekranu Show TV-a.

Haluk Bilginer i u nastavku serije Sahsiyet / Ličnosti?!

Foto Credits: Haberler

Ljubitelji serije takođe nisu srećni što će se završiti priča sa tako uticajnom glumačkom ekipom. Oni koji rado gledaju nastup majstora glumca Haluka Bilginera u svakoj novoj epizodi takođe su veoma tužni zbog oproštaja serije Baba / Otac. Za ljubitelje TV serije Baba, koji vide koliko je delotvorno partnerstvo Tolge Saritasa i Haluka Bilginera, neprijatna je situacija da će se priča oprostiti od publike usred sezone.

Međutim, za Bilginera je izneta nova tvrdnja koja će očarati njegove fanove. Prema vestima u štampi, biće snimljena nova sezona nagrađivane serije pod nazivom Sahsiyet / Ličnost. Lik Agaha, koji je osvojio nagradu Emi za Haluka Bilginera, izgleda ponovo ulazi u srca obožavalaca serije.  

Serija Sahsiyet, koju potpisuje Ay Yapim, snimljena je za Puhu TV platformu. Otkriveno je da je serija, koja je emitovana 2018. godine i emitovana u ukupno 12 epizoda, sada počela pripreme za drugu sezonu. Haluk Bilginer je veoma uspešno igrao u liku Aga Beyoglua u seriji Sahsiyet, čiji je scenario napisao Hakan Gunday i učinio Tursku ponosnom osvajanjem nagrade za najboljeg glumca na dodeli Emi nagrada.

Očekuje se da će se druga sezona serije Ličnost, u kojoj su glumili Cansu Dere, Metin Akdulger, Sebnem Bozoklu i Huseyin Avni Danyal, sastati sa publikom na Disney plusu. Sa nestrpljenjem se iščekuje i glumačka ekipa nove sezone serije, odnosno da li će se svi ovi glumci pojaviti i u nastavku.

NOVO - Darmaduman i uzalud potrošeni dobri glumački parovi!

By: TV Exposed