Neslihan Atagul – Nakon skandaloznih optužbi protiv nje, zabrinjavajuća fotografija! (FOTO)

Turska glumica Neslihan Atagul se već danima nalazi u centru pažnje. Nakon prestanka rada u seriji Sefirin Kizi, poteglo se pitanje zbog čega je glumica prestala da glumi u toj seriji. Prethodnih dana su se pojavili skandalozni navodi u kojima piše da je glumica otpuštena iz serije zbog upotrebe droga! Istina je međutim drugačija i ...

Neslihan Atagul – Nakon skandaloznih optužbi protiv nje, zabrinjavajuća fotografija! (FOTO)

Turska glumica Neslihan Atagul se već danima nalazi u centru pažnje.

Nakon prestanka rada u seriji Sefirin Kizi, poteglo se pitanje zbog čega je glumica prestala da glumi u toj seriji. Prethodnih dana su se pojavili skandalozni navodi u kojima piše da je glumica otpuštena iz serije zbog upotrebe droga! Istina je međutim drugačija i kada se sve sagleda, zaista je nejasno ko je mogao i da izmisli takve optužbe. Neslihan Atagul se na snimanju serije onesvestila i jedini razlog zbog kog je napustila seriju je njeno narušeno zdravstveno stanje. Glumica se dugo borila sa sindromom razdražljivih creva i morala je da prestane da radi da bi potpuno ozdravila, tj. zalečila zdravstveni problem.

U prilog tome ide i zabrinjavajuća fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama. Na njoj je Neslihan nekada i sada nakon saznanja o njenoj bolesti. Pogledajte i sami razliku, a mi se pridružujemo željama za što brži oporavak ove zaista sjajne glumice.

NOVO - ŠOKANTNE OPTUŽBE protiv Neslihan Atagul!

By: TV Exposed