Ugur Gunes dobio novo priznanje zbog uloge u seriji Bir Zamanlar Cukurova

Serija Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj trajala je 4 sezone.

Ugur Gunes dobio novo priznanje zbog uloge u seriji Bir Zamanlar Cukurova

Foto Credits: Haberler

Samo Hilal Altinbilek, jedna od glavnih glumaca, ostala je u projektu od početka do kraja.

Prvi glavni glumac koji je otišao bila je Vahide Percin, a odmah nakon nje se Ugur Gunes oprostio od ove turske TV serije.

Razlog za razdvajanje glumca je navodno to što se osećao “nemirnim i nesrećnim” na setu.

Postojale su glasine vezane za ljubav između Hilal Altinbilek i Ugura Gunesa. Kasnije su se u štampi pojavile i tvrdnje da su Altinbilek i Kerem Alisik bili zajedno. Nakon svega ovog procesa, Ugur Gunes je napustio projekat i odahnuo.

Ugur Gunes, koji je u seriji ostao u ukupno 79 epizoda od 2018. do 2021. godine, pokazao je veoma uspešnu glumu. Gunes, koji je dobrovoljno napustio projekat kada je serija bila najuspešnija sa svojom impresivnom pričom i jakom gledanošću, i nakon godina nastavlja da dobija nagrade zahvaljujući ovoj seriji.

Nagrada u Italiji

Ovaj sjajni turski glumac, koji je uspeo da impresionira ne samo publiku u Turskoj, već i publiku u mnogim zemljama u kojima je serija emitovana, likom Yilmaza u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova, napravio je veoma važan iskorak u svojoj karijeri.

Ugur Gunes je dobio nagradu za najboljeg međunarodnog dramskog glumca za svoju veličanstvenu predstavu u seriji na Međunarodnom festivalu Ariano održanom u Italiji.

Dakle, još jedno lepo priznanje glumca za ulogu u seriji koju je napustio pre 2 godine.

NOVO - Najlepše turske glumice po AI (veštačkoj inteligenciji)

By: TV Exposed