Jelena Karleuša - dan koji je promenio sve

Pevačica Jelena Karleuša je izgradila status prave muzičke zvezde. Uz to, Jelena je i modni uzor mnogima. Taj status je gradila tokom čitave karijere, a jedan dan u njoj je za pevačicu veoma važan. Pre 25 godina, tačnije 25. aprila pre četvrt veka, na početku svoje karijere bila je kako sama kaže devojčica koja nije ...

Jelena Karleuša - dan koji je promenio sve

Pevačica Jelena Karleuša je izgradila status prave muzičke zvezde. Uz to, Jelena je i modni uzor mnogima.

Taj status je gradila tokom čitave karijere, a jedan dan u njoj je za pevačicu veoma važan. Pre 25 godina, tačnije 25. aprila pre četvrt veka, na početku svoje karijere bila je kako sama kaže devojčica koja nije imala šta da obuče, niti je znala da se našminka.

Pre nekoliko dana Jelena je na svom Instagram profilu podelila fotografiju svog albuma prvenca.

– Na današnji dan, pre 25 godina, izašao je moj prvi album “Ogledalce”. Izdavač je bio “Diskos”, oni su bili jedini koji su želeli da rizikuju sa anonimnom klinkom od 16 godina. Ko bi rekao da ja na ovoj slici imam samo 16 godina. Na današnji dan zvanično je stvorena “Jelena Karleuša”. – između ostalog je napisala pevačica u opisu slike i podsetila na bezrezervnu podršku majke Divne.

https://www.instagram.com/p/B_XheRaBO6b/?utm_source=ig_embed

Jelena Karleuša je karijeru započela 1995. godine, a tada kako kaže zbog nedostatka novca nije mogla da izgleda baš uvek onako kako je zamislila. U jednoj emisiji RTS-a u kojoj je gostovala nedavno se prisetila teškog vremena sa početka svoje karijere.

– Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao devojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promenila! – rekla je Jelena u toj emisiji.

By: TV Exposed