Počinje nova era u seriji Adim Farah / Zovem se Farah

Sa ekranu Fox TV-a stižu poruke da će se serija Adim Farah / Zovem se Farah, koja će se sresti sa publikom u sredu uveče, mnogo promeniti od 8. epizode.

Počinje nova era u seriji Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Činjenica da su likovi Tahira i Farah krenuli novim putem u seriji Adim Farah / Zovem se Farah bila je kao znak da će se priča i dalje razlikovati i razvijati.

Imidž Demet Ozdemir u seriji je potpuno obnovljen za lik Farah, koja se ulepšava, nosi prelepu odeću i inovira svoju frizuru. To će zapravo biti najjasniji pokazatelj promene u priči.

Vreme je da se oprostimo od lika Farah, koja je u Tursku došla iz Irana kao begunac da bi održala svoje dete u životu i bori se da preživi i zbog toga prihvata bilo kakav posao.

Velike promene

Sada, u priči serije Adim Farah, naći ćemo Farah, koju štiti i o kojoj brine Tahir Lekesiz i koja je zakoračila u novi poredak u svom životu sa instinktom da očuva i stvori novu porodicu. Iz tog razloga, nova, osma po redu epizoda serije biće poprište veoma značajne promene.

Dolazi nova era u radnji serije u kojoj će Demet Ozdemir više odražavati svoju lepotu, naterati nas da o njoj pričamo zbog njenog stila oblačenja, a romantične scene će biti intenzivnije sa Enginom Akyurekom.

Tahirove reči „Ne želim da to bude samo na papiru“ takođe su pokazatelj da je otvorio svoje srce Farah. U ovim rečima se zapravo kriju tragovi promene. Naravno, možemo reći da će serija Adim Farah / Zovem se Farah biti zanimljivija činjenicom da će Farah sada krenuti napred sa Tahirom u borbi za svog sina, i zajedno pobeći od opasnosti.

NOVO - Kako će kazna uticati na sudbinu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?!

By: TV Exposed