Potvrdjen datum početka druge sezone serije Yargi | Presuda

U proteklim danima na dnevnom nivou imamo informacije o početku novih sezona turskih TV serija. Najnovije informacije se odnose na veoma popularnu seriju Yargi | Presuda.

Potvrdjen datum početka druge sezone serije Yargi | Presuda

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi je pokupila velike simpatije u prvoj sezoni. Serija se izdvojila zaista kvalitetnom radnjom i pričom koja je činila mnoge nestrpljivim dok čekaju nove epizode. U samu pripremu projekta je uloženo mnogo truda. Scenaristkinja ove turske serije, Sema Ergenekon je nekoliko godina pripremala scenario, posećivala sudjenja, policijske stanice i razgovarala sa raznim stručnjacima, sudijama, tužiocima, advokatima i policajcima. Na taj način stekla je veoma dobar uvid u tu sferu života i to sve veoma dobro prenela na priču u seriji.

Nakon pomalo šokantnog završetka prve sezone, fanovi serije Yargi su bili veoma radoznali za nastavak. Mnoge je zanimalo šta je to uradila Ceylin i da li je i kako "ubila Ilgaza Kayu", što ju je upitao Eren. Odgovor na to ali i sva druga pitanja dobićemo uskoro. Stigla je i zvanična potvrda o datumu nastavka ovog projekta. Nova sezona turske serije Yargi | Presuda će otpočeti 18. septembra.

Scenaristkinja Sema Ergenekon je ranije najavila da je ova serija predvidjena tako da ima dve sezone, pa je ovo najverovatnije i poslednja sezona projekta. Kaan Urgancioglu se pojavio na setu, pa ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati priča njegovog lika, Ilgaza i Ceylin u sezoni 2 ove veoma popularne turske serije.

NOVO - Demet Ozdemir uživa na medenom mesecu (FOTO)

By: TV Exposed