Demet Ozdemir uživa na medenom mesecu (FOTO)

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc, koji su se venčali prošlog meseca, otišli ​​su na medeni mesec. Novopečeni par podelio je slike sa odmora sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Demet Ozdemir uživa na medenom mesecu (FOTO)

Foto Credits: Haber Global

Veliku pažnju svojom fotografijom u bikiniju privukla je i Demet Ozdemir, koja je svojim pratiocima predstavila fotografije koje je napravila na odmoru. Demet je takođe podelila slike svog muža dok je putovala automobilom. Demet Ozdemir i Oguzhan Koc, koji su se verili jednostavnom ceremonijom prošlog juna, venčali su se na ceremoniji venčanja koja je održana u hotelu u Sariyeru. Dok se na veličanstvenom venčanju para, o kome se pričalo danima, govorilo o dizajnerskim venčanicama Demet Ozdemir, na dnevnom redu su bile i cipele sa visokim đonom Oguzhana Koca.

Čini se sudeći po pozama koje objavljuju na društvenim mrežama, da par uživa na svom medenom mesecu. Pljusnuli su komentari na fotografije sa medenog meseca Oguzhana Koca i Demet Ozdemir, koji su ušli u brak sa veličanstvenom ceremonijom kojoj su prisustvovale njihove porodice, rođaci, prijatelji i kolege.

Demet Ozdemir, koja ima 15,5 miliona pratilaca na Instagramu, napisala je napomenu uz objavu „Medeni mesec“, a fotografije su komentarisale mnoge kolege glumci, uključujući Naz Goktan, Deniz Bajsal i Hulyu Duyar. Obožavaoci para su takođe dali mnogo komentara poput „Ruke se nikada ne razdvajaju“.

Evo i pomenute objave.

NOVO - Oyku Celik u novoj istorijskoj seriji

By: TV Exposed