Can Yaman otkrio koja mu je najvažnija uloga u karijeri!

Can Yaman, koji je bio pred kamerama Disney plusa i dugo ostao u Mađarskoj, ponovo se vratio u Italiju.

Can Yaman otkrio koja mu je najvažnija uloga u karijeri!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Vrativši se na set kao Balaban, otomanski janjičarski vojnik, Can Yaman je završio težak proces snimanja nove serije El Turco koji je trajao sedam meseci.

Glumac, koji se 2023. godine očekuje pred publikom sa likom Balabana, koji je značajan i za italijansku istoriju, najavio je da je imao veoma naporan period.

Deleći na svom Instagram nalogu, glumac je naveo da se vratio u Italiju i nastavio život odakle je stao. Međutim, trud koji je uložio za seriju El Turco ima veliko značenje.

Mnogo rada i posvećenosti

Can Yaman je na tu temu rekao : „Pošto je to bila uloga mog života, zahtevala je mnogo rada, posvećenosti i 100% posvećenosti do kraja.“.

Yaman je uložio veliki trud za svoju ulogu u seriji El Turco tokom sedam meseci snimanja i ovaj projekat vidi kao najvažniju ulogu u svom životu. Izrazivši da je već srećan, glumac je objavio i da je povređen tokom snimanja ovog projekta.

Can takođe izražava svoju radost rečima: „Otarasio sam se nekoliko manjih povreda i umora koji se nakupio tokom snimanja.”. Priznajući da doživljava stres i govoreći o zemljotresu u Turskoj, poznati glumac je rekao: „Dao sam sve od sebe da pružim olakšanje sebi i drugima kojima je potrebno.”.

U narednom periodu biće poznato kada će njegova nova serija biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Selim Bayraktar o seriji Veda Mektubu

By: TV Exposed