Kayra Zabci se dobro pokazuje u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu počela je svoju drugu sezonu na ekranima TRT1. Nakon što je otkriveno da Fahriye Evcen neće nastaviti seriju, novi glavni ženski lik bio je predmet radoznalosti.

Kayra Zabci se dobro pokazuje u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: DiziCentral

Konačno, ovo ime je objavljeno kao Kayra Zabci, a lik Seferiye Hatun izašao je pred publiku sa drugom sezonom. Gledaoci, kojima se dopao nastup mlade glumice Kayre u 28. epizodi, podelili su poruke podrške glumici. Snažna i tvrdoglava ličnost Seferiye Hatun bila je još jedan razvoj koji je zadovoljio publiku.

Međutim, neki fanovi serije Alparslan Buyuk Selcuklu dali su komentare kritikujući mladu glumicu, tvrdeći da je Fahriye Evcen bila upečatljivija. Iako je broj pristalica Kayre Zabci u većini, treba reći da se kritike dešavaju i na društvenim mrežama. Niz obožavatelja je rekao: „Zavoleo sam Seferiyu Hatun. Mnogo je lepo, Kayra pristaje seriji. Biće bolje u narednim epizodama.”. Mnogi fanovi serije komentarisali su i da posao mlade glumice nije bio lak, ali da je dobro počela i da im se lik dopao.

Gledaoci, koji su veoma radoznali šta će se desiti između Seferiye Hatun i Alparslana, već su počeli da misle da će druga sezona serije biti prilično uzbudljiva. Takođe je bila impresivna scena kada je Seferiye Hatun povredila Alparslana bodežom već u prvoj epizodi.

Dok su obožavaoci Fahriye Evcen tužni zbog njenog odlaska, mnogi obožavaoci TV serija navode da im se sviđa novi lik. Izrazivši da bi ovako težak ženski lik pristajao liku Alparslana, publika veruje da, ako se priča dobro obradi, Kayra Zabci ima potencijal da se istakne u drugoj sezoni.

NOVO - Radnja i glumački kadar serije O Kiz / Ta devojka

By: TV Exposed