Uraz Kaygilaroglu demantovao navode o sukobu na setu serije Uc Kurus / Tri novčića

Turski mediji često znaju da preteraju u vestima, a nije retkost ni da izmisle kompletnu priču, zbog par klikova i povećanog tiraža. Stiče se utisak da je tako bilo i ovog puta kada je u pitanju serija Uc Kurus.

Uraz Kaygilaroglu demantovao navode o sukobu na setu serije Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: 24 Bursa

Najnoviji, navodno veliki sukob se odnosi na Uraza Kaygilaroglua i set turske serije Uc Kurus / Tri novčića. Tim koji radi na ovom projektu je slavio predstojeće novogodišnje praznike u jednom restoranu gde su napravili malu žurku.

Po izlasku, novinari su sačekali Uraza u želji da dobiju intervju. Glumac je na to pristao. Prvo što im je privuklo pažnju su otisci karmina na njegovom obrazu. Uraz Kaygilaroglu je priznao da se „mnogo ljubio i da to sa sobom nosi posledice“.

Kada su ga novinari upitali o navodnoj svađi sa režiserom projekta, Uraz je imao spreman odgovor i rekao da ga je Sinan Ozturk istukao. Producent ga je napao štapom, a cela ekipa mu je pomogla da se spasi ali on nije želeo da podnese prijavu u policiji. Naravno, u pitanju je bila Urazova šala.

Nakon toga je rekao da je sve u najboljem redu i demantovao sve vesti oko navodnih sukoba na setu. To se jednostavno nije dogodilo.

NOVO - Novi projekat Arasa Buluta Iynemlija će biti serija

 By: Milt-TV Exposed