Treća sezona serije Dark

Druga sezona serije Dark objavljena je 21. juna 2019. godine. Nekoliko nedelja nakon toga najavljena je i treća, poslednja sezona. O samoj trećoj sezoni se već zna nekoliko stvari. Poslednja sezona će imati osam epizda, a snimanje je počelo još 24. juna 2019. godine u Berlinu i oko njega. Radnja serije će i dalje nastaviti ...

Treća sezona serije Dark

Druga sezona serije Dark objavljena je 21. juna 2019. godine. Nekoliko nedelja nakon toga najavljena je i treća, poslednja sezona.

O samoj trećoj sezoni se već zna nekoliko stvari. Poslednja sezona će imati osam epizda, a snimanje je počelo još 24. juna 2019. godine u Berlinu i oko njega.

Radnja serije će i dalje nastaviti da prati putovanje kroz vreme i druge dimenzije. Snimanje treće sezone je završeno u decembru prošle godine. Prema nezvaničnim informacijama, poslednja sezona serije bi mogla biti emitovana baš 27. juna jer se tada dešava apokalipsa u seriji Dark.

Do sada nije potvrđena, ali ni demantovana informacija u vezi emitovanja.

Frise je u intervjuu za IndieVire rekao da je "osnovna ideja treće sezone bila nešto što su već imali kada su počeli da rade na seriji."

"Takođe ima puno stvari u prvoj sezoni što nagoveštava moguću radnju u trećoj sezoni. Takođe, zaista smo razmišljali o tome da neke stvari koje su sada u trećoj sezoni stavimo u sezonu 2, ali tada smo odlučili da ih ostavimo za poslednju sezonu “, dodala je jedan od autora serije Jantje Friese.

By: TV Exposed