Kerem Bursin pronašao novu devojku u Španiji?!

Fanovi turskog glumca Kerema Bursina sa velikim nestrpljenjem iščekuju njegov naredni projekat u karijeri. Ipak, glumcu se ne žuri i nedavno je najavio da će uzeti pauzu u poslu u trajanju u šest meseci.

Kerem Bursin pronašao novu devojku u Španiji?!

Foto Credits: IMDB

Ono što je postalo zanimljivo i nekima čak i upečatljivo da je Kerem Bursin već nekoliko puta putovao u Španiju. Razlog tome je prema nekim informacijama novi projekat koji se tamo priprema za Kerema. Ovo je sasvim realno kada su u obzir uzme da je glumac član Roar Managment glumačke agencije koja je u vlasništvu njegovog ujaka Oguza Birceda.

Vrlo brzo su se pojavile i nove vesti o Keremu i njegovom boravku u Španiji. Turska štampa je prenela vest da je Kerem Bursin brzo zaboravio Hande Ercel i pronašao novu devojku upravo u toj evropskoj zemlji! Kerem je navodno u vezi sa takođe koleginicom Stephanie Cayo. Njih dvoje su se prema informacijama koji su preneli turski mediji upoznali još u oktobru i u tajnosti otpočeli romansu.

Ove informacije su odmah podigle sumnje kada su u pitanju Keremovi fanovi ali i na društvenim mrežama. Stephanie je član iste glumačke agencije kao Bursin, vrlo verovatno se i poznaju, ali nema bilo i nema kakvih naznaka da su otpočeli ljubavnu vezu.

Ipak, činjenica da Kerem sve češće odlazi u Španiju daje na važnosti vestima o novom projektu ali i novoj ljubavnoj vezi...

NOVO - Engin Altan Duzyatan uzima pauzu od glume?!

By: Milt-TV Exposed