Engin Altan Duzyatan uzima pauzu od glume?!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan dao je novi kratak intervju turskim medijima. U njemu je govorio i o svojim budućim planovima.

Engin Altan Duzyatan uzima pauzu od glume?!

Foto Credits: IMDB

Engin Altan Duzyatan je u novom intervjuu potvrdio ono o čemu je bilo reči prethodnih dana, a vezano je za TV seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. Popularni glumac je potvrdio da do sada odluka o drugoj sezoni projekta nije doneta. Dok se i dalje sve odvija, on jednostavno ne zna detalje. Zbog toga nije ni najbolji sagovornik kada je u pitanju nova sezona ove serije, poručio je novinarima.

Takođe, glumac je najavio da bi mogao da uzme i odmor, pauzu od glume, ali da nema ni govora o tome da će napustiti glumu. U zavisnosti od toga da li će i kada biti snimljena sezona dva ove istorijske serije, Engin će odlučiti da li će malo predahnuti i neko vreme neće snimati nove projekte.

Podsećamo, Engin Altan Duzyatan u istorijskoj TV seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana tumači jednu od glavnih uloga, Oruca Reisa. U pitanju je njegov četrdeset i drugi projekat u karijeri. Nedavno se pojavio i u Netflixovom filmu Babamin Kemani / Violina mog oca u kojem je glumio glavni lik, Mehmeta. Taj projekat je dobio veoma dobre ocene i i dalje je dobro gledan na ovoj digitalnoj platformi.

Uloga Ertugrula u seriji Dirilis: Ertugrul je definitivno ona koja je obeležila njegovu dosadašnju karijeru. Mnogi glumca poistovećuju upravo sa tom ulogom. Pored pomenutih serija i filmova pojavio se u projektima Kursun, Ciragan Baskini, Cinayet, Son, Kapalicarsi i drugim.

NOVO - Turska serija Kiraci / Stanar - glumački kadar kao ozbiljan adut?!

By: Milt-TV Exposed