Sevmek Zamani oduševljava radnjom ali i kadrovima Istanbula

Nova serija ATV TV-a, Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koju je producirao Surec Film, započela je svoj put na ekranu prvom epizodom u ponedeljak uveče i postala najgledanija TV serija dana uz veliko interesovanje publike.

Sevmek Zamani oduševljava radnjom ali i kadrovima Istanbula

Foto Credits: Internet Haber

Muškarac i žena koji se sretnu neblagovremeno predstavljaju osnov, odnosno bazu ove turske serije. Prvu epizodu TV serije Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koja govori o ljubavnoj priči rođenoj iz nemogućeg, obeležili su glumci i zadivljujuća priča, kao i veličanstven pogled na Istanbul.

Istanbul je bio zaista divan u filmu od pre dosta godina Sevmek Zamani po kojem je serija nastala, koji je sniman u najpopularnijim delovima Istanbula kao što su Kadikoy, Camlica, Yeldegirmeni i Moda. Sjajne scene možemo gledati i u seriji.

Dok je Istanbul bio domaćin ljubavi Firuzea i Kagana, koji su se tokom vožnje trajektom upoznali sa svojim najlepšim mestima, publika je takođe veoma cenila kadrove koji oduzimaju dah.

Radnja u seriji Sevmek Zamani polako hvata zamah. Ovaj projekat je mnoge iznenadio završetkom prve epizode. Serija Vreme za ljubav biće na kanalu ATV u ponedeljak, 27. juna u 20.00 sa svojom dugo očekivanom drugom epizodom.

Kakvi su vaši utisci o ovom projketu nakon prve epizode? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serija Seversin - Led se polako topi!

By: TV Exposed