Serija Sefirin Kizi Ceydi Duvenci otežala život (FOTO)

Ceyda Duvenci, koja je odlučila da 8 meseci provede u Bodrumu zbog svog supruga koji tamo ima snimanje i dalje ne može da se navikne na svoj novi život. Slavna glumica, koja se takođe žalila da je Bodrum veoma skup, objavom na Instagramu dala je informacije o svojoj najnovijoj situaciji. „Cene u Bodrumu su porasle. ...

Serija Sefirin Kizi Ceydi Duvenci otežala život (FOTO)

Ceyda Duvenci, koja je odlučila da 8 meseci provede u Bodrumu zbog svog supruga koji tamo ima snimanje i dalje ne može da se navikne na svoj novi život.

Slavna glumica, koja se takođe žalila da je Bodrum veoma skup, objavom na Instagramu dala je informacije o svojoj najnovijoj situaciji. „Cene u Bodrumu su porasle. Ipak, pokušavamo da uspostavimo red na svaki mogući način. Ne mogu da objavljujem često, previše žurbe i vrtoglavice prevlada nad nama “, objasnila je.

Ceyda Duvenci, koja je otišla u Bodrum da ne bi prekinula porodično jedinstvo i jer nije želela da joj nedostaje suprug, na ovaj način pokazala je koliko je posvećena svom domu. Najavljujući da je njen sin Ali krenuo u školu, glumica je izjavila da je njena ćerka Melisa prvi put pala sa bicikla i da je povredila rame.

By: TV Exposed

NOVO-Nilay Deniz i Yigit Kirazci su dobri stari prijatelji