Turska serija Kiraci / Stanar - glumački kadar kao ozbiljan adut?!

Dilan Cicek Deniz došla je pre izvesnog perioda na ekrane sa svojom TV serijom Alev Alev. Kasnije je glumica došla do izražaja sa dva različita digitalna projekta u kojima je igrala glavnu ulogu sa Burakom Denizom.

Turska serija Kiraci / Stanar - glumački kadar kao ozbiljan adut?!

Foto Credits: DiziCentral

Dilan Cicek Deniz je tumačila glavne uloge u filmu Gidenler snimljenom za Netfliks i internet seriji Yarim Kalan Asklar, snimljenoj za BluTV.

Dilan se sprema da se vrati na televizijske ekrane nakon ova dva digitalna projekta. Dilan Cicek Deniz, koji će igrati u TV seriji Kiraci / Stanar, deli glavnu ulogu sa Serkayom Tutuncuom. Yusuf Pirhasan je reditelj serije, koja će se emitovati na kanalu Fox TV, a koju potpisuje MF Production.

Nermin Yildırım piše scenario ove nove serije, koji je pripremljen sa velikom pažnjom. Glumačku ekipu serije Stanar, koja je svojom pričom već stavljena na ambiciozno mesto kao zanimljiv projekat, čine podjednako ambiciozna imena.

Serija, koja je počela da se snima pre kratkog vremena, fokusira se na zanimljive događaje u stanu. Dok su rastuće cene zakupa na dnevnom redu Turske, već je kuriozitet da li će ova tema biti uvrštena u seriju. Čini se da će činjenica da se zove Kiraci / Stanar doneti mnoge društvene probleme u seriju.

Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu su dakle glavni glumci ovog projekta. Tu su i Bennu Yildirimlar, Ozlem Tokarslan, Ruchan Caliskur, Beyti Engin i Ruhi Sari. Pored njih, mladu glumačku ekipu čine i Nilsu Iilmaz i Melisa Dongel.

Zanimljiva priča je tu, interesantna glumačka imena takođe. Koliko može ova serija saznaćemo uskoro.

NOVO - Selin Yeninci već oduševila novim likom!

By: Milt-TV Exposed