Novo razočarenje oko rejtinga serije Yuz Yillik Mucize

Iza nas je je i šesta epizoda turske TV serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja se četvrtkom uveče emituje na televiziji Star.

Novo razočarenje oko rejtinga serije Yuz Yillik Mucize

Foto Credits: Haberturk

Nažalost, gledanost serije, u kojoj su Birkan Sokullu i Ebru Sahin u glavnim ulogama, i dalje je veoma niska. Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja je svojom šestom epizodom uspela da zauzme tek 24. mesto u total kategoriji, završila je dan na 15. mestu na ABC1. I pored osvojenog 9. mesta u AB grupi rejtinga, ponovo je bilo razočaravajuće kada je rejting ostao na brojci od oko 2.

Obožavaoci koji su videli ocene TV serije Stogodišnje čudo su veoma uznemireni. Čini se da je jedini izvor nade da će serija impresionirati ljubitelje turskih serija u inostranstvu.

U osnovi uspeha projekata kao što su Tuzak / Klopka i Gecenin Ucunda / Na kraju noći da ostanu na ekranu jednu sezonu, leži interesovanje u inostranstvu, odnosno u interesovanju i prodaji serije van Turske.

Za  seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, fanovi serije se nadaju da ako je prodaja u inostranstvu dobra, projekat se može spasiti, ali posao je težak kakav jeste.

Sve bolja harmonija i energija

Pored činjenice da duo Ebru Sahin i Birkan Sokullu svake sedmice otkrivaju sve bolju harmoniju i energiju, neke poruke u priči su pozitivni odrazi. U 7. epizodi serije Yuz Yillik Mucize, naići ćemo na važnu poruku koja će biti objavljena sledeće nedelje. Objavljen je prvi trejler nove epizode, koja će biti objavljena u četvrtak uveče, 4. maja.

Reči lika Kemala, kog tumači Birkan Sokulu, o ljubavi i onome što je važno i nevažno u životu dirnuće srca mnogih gledalaca. Kemal u trejleru kaže:

„Šta od onoga što pričam je činjenično, a šta izmišljeno, nije važno. Nakon što su sva ova osećanja doživljena, toliko je ljudi koji se bore u jamama koje su otvorile pohlepa, bes, razočaranje i bezljublje. Ne nalazeći razloga da se ujutro probudi, izgubio je veru, izgubio nadu. Možete ih podsetiti na nešto, sve dok pišete iz srca.”.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Nilsu Berfin Aktas otkrila sa kojim kolegom bi volela da glumi

By: TV Exposed