Enis Arikan i njegov lik Muzo su veoma upečatljivi!

Ono što se dogodilo tokom snimanja TV serije Kanala D Camdaki Kiz / Devojka u staklu, emitovane četvrtkom uveče, upoznalo je publiku u programu Set Ektra. Kako je serija započela svoju treću sezonu, jedan od najupečatljivijih likova bio je Muzafer Koroglu.

Enis Arikan i njegov lik Muzo su veoma upečatljivi!

Foto Credits: Internet Haber

Ljubitelji serije, koji su se pitali šta se desilo sa Muzom, koji je bio bez svesti kod kuće, takođe su cenili uspešnu glumu Enisa Arikana.

Enis Arikan, o kome se mnogo priča na društvenim mrežama, pokazao je programskom timu emisije Set Ektra svoju sobu u vili Koroglu. Detalji u Muzoovoj sobi, koji su se ogledali u scenama serije, bili su izuzetni. Navodeći da je to jedna od najrazličitijih prostorija u vili, Arikan je rekao da je vila u kojoj se snimalo bila veoma velika i da on još uvek nije mogao da je obiđe.

Muzo je jedan od najdubljih i najmisterioznijih likova serije. Opisujući ovog lika koji ne izlazi iz svoje sobe, Enis Arıkan je rekao:

„Zapravo, ovo je nešto iz njegovog detinjstva. Postoji pritisak majke. Stav njegove majke „ne napuštaj svoju sobu, ne daj da te svi vide“ mnogo ga je odvratio. On ne oseća potrebu da napusti ovu sobu. Ovde studira, ovde radi. On ovde visi sam“, objasnio je on.

Muzo, koji je u jednoj sceni serije kritikovao svoju majku, imao je suze u očima kada je upitao zašto ga kao dete nikada nije držala u naručju. Ovaj lik, koji je zbog majke morao da se zatvori u svoju sobu, postao je primer koliko će duboko dete koje je daleko od majčine ljubavi u budućnosti doživljavati te probleme.

View this post on Instagram

A post shared by Enis Arıkan (@enisarikan)

NOVO - Strah zbog ranog finala serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

By: TV Exposed