Počelo snimanje druge sezone serije Midnight at the Pera Palace

Turska serija Midnight at the Pera Palace | Pera Palas’ta Gece Yarisi | Ponoć u Pera Palas je privukla dosta pažnje u prvih osam epizoda, odnosno u svojoj prvoj sezoni.

Počelo snimanje druge sezone serije Midnight at the Pera Palace

Foto Credits: IMDB

Od tada, mnogi sa nestrpljenjem očekuju nastavak, odnosno sezonu dva ove turske serije. Stigle su i lepe vesti koje su već ranije najavljene.

Selahattin Pasali je na svom zvaničnom Instagram nalogu, tačnije na Instagram priči objavio da je počelo snimanje kadrova na drugoj sezoni serije Midnight at the Pera Palace.

Glavne uloge u prvoj sezoni su tumačii Hazal Kaya i upravo Selahattin Pasali, koji će biti glavni glumci i u nastavku.

Radnja prve sezone je donela neobičnu priču

Podsetimo se na kratko radnje u prvoj sezoni ove turske serije.

Nakon što je dobila zadatak da napiše članak o poznatom hotelu, Esra slučajno otkriva sobu pod oznakom 411 koja je vremeplov za 1919. godinu. Ona se vraća unazad kroz vreme i postaje uhvaćena u sred političke zavere i postaje deo raspleta neočekivanih dogadjaja. Sada Esra, zajedno sa menadžerom hotela Ahmetom mora da zaštiti tok istorije i osigura budućnost. Ipak, kada Esra upozna atraktivnog i misterioznog Halita, vlasnika jednog od „najluđih“ klubova u Istanbulu, ona shvata da u 1919. godini u tom gradu ništa nije kao što izgleda i da niko nije onakav kakvim se čini.

Kakvu radnju će doneti sezona 2 serije Midnight at the Pera Palace | Pera Palas’ta Gece Yarisi | Ponoć u Pera Palas ostaje da vidimo. Do tada se možete podsetiti najave prve sezone.

NOVO - Cemre Ebuzziya će novim likom značajno uticati na radnju serije Ya Cok Seversen

By: TV Exposed