Yali Capkini i Adim Farah su najpopularnije serije na mrežama, ali im se rejting drastično razlikuje!

U svetu turskih TV serija jedna sezona je došla do kraja i donose se odluke o sudbini projekata.

Yali Capkini i Adim Farah su najpopularnije serije na mrežama, ali im se rejting drastično razlikuje!

Foto Credits: IMDB

Serija Adim Farah / Zovem se Farah će se nastaviti u drugoj sezoni i za sada postoji garancija od 26 epizoda.

Sudbina serije Gulcemal je neizvesna, ali odugovlačenje Fox TV-a oko ovog projekta ljuti publiku. Projekti Adim Farah i Gulcemal, koji se emituju na istom kanalu, mogu da se približe prosečnoj gledanosti, ali to nisu uspeli, iako se od njih očekivalo da dobiju mnogo bolju gledanost.

Serija Adim Farah / Zovem se Farah je svojom 14. epizodom ušla u finale sezone i nastaviće svojim putem u narednoj sezoni nakon velikog interesovanja koje je dobila iz inostranstva. TV serija Gulcemal je takođe bila projekat koji je stekao priznanje u inostranstvu, a njena sudbina je veoma zanimljiva. Nejasno je da li će Gulcemal biti u programu u drugoj sezoni, ali publika definitivno želi da se emituje.

Yali Capkini prva na listi

Važno je napomenuti da su obe serije bile u top 3 na listi najpopularnijih TV serija koju je pripremila Adba TV tokom nedelje od 22. do 28. maja. Serija Yali Capkini, koja je svojom gledanošću obeležila sezonu, ponovo je na vrhu liste.

Iz nove rang liste jasno je da su serije Adim Farah i Gulcemal obavile veoma uspešan posao na društvenim mrežama uprkos skoro prosečnim ocenama. Naravno, ovo dokazuje još jednu činjenicu. Ne postoji takva stvar da će dobro “lajkovana” serija na društvenim mrežama postići veoma dobre rezultate u gledanosti.

Evo i kompletne liste o kojoj je bilo reči.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Serija Yurek Cikmazi bez nove sezone?!

By: TV Exposed