Serija Yurek Cikmazi bez nove sezone?!

Snovi oko druge sezone turske TV serije kanala TRT1 Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja ima veoma snažnu priču i impresivnu glumačku ekipu, pali su u vodu.

Serija Yurek Cikmazi bez nove sezone?!

Foto Credits: IMDB

Prema informacijama objavljenim u štampi, očekuje se da će se projekat Yurek Cikmazi / Slomljeno srce oprostiti od ekrana u finalu koje će biti u 28. epizode ​​serije.

Zapravo, nije bilo pozitivnih informacija da će se serijal nastaviti u okruženju gde se bližio kraj sezone.

Alp Navruz je takođe rekao u izjavi koju je dao proteklih nedelja da ne znaju sudbinu serije, ali da je zadovoljan situacijom jer je u veoma dobrom poslu. Obožavatelji glumca su takođe stvorili veoma snažno okruženje za interakciju na društvenim medijima.

Jaka pozicija na društvenim mrežama

Iako je impresivna harmonija Irem Helvacioglu i Alpa Navruza zadovoljila publiku, bio je važan plus za seriju Yurek Cikmazi / Slomljeno srce da ima jaku poziciju na društvenim mrežama.

Verni pratioci serije, koji svake nedelje dele hiljade objava, učinili su seriju jednim od projekata o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Uspeh serije Yurek Cikmazi na društvenim mrežama, koja je emitovana u 26 epizoda i koja će se oprostiti od ekrana dospevši u finale posle 2 epizode, nije bila dovoljna da obezbedi nastavak priče.

Zato što je pretrpeo ozbiljne gubitke u gledanosti serije. Dakle približavamo se kraju još jedne turske serije…

NOVO - Seray Kaya je srećna zbog uspeha serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed