Seray Kaya je srećna zbog uspeha serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Jedno od uspešnih dela ove sezone na ATV ekranu bila je TV serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla.

Seray Kaya je srećna zbog uspeha serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: IMDB

Impresivna priča serije, u kojoj su glumili Seray Kaya i Berk Oktay, kombinovana je sa snažnim glumačkim izvedbama, a publika je dugo davala veliku podršku.

Iako je poslednjih meseci zabeležen pad gledanosti, TV serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla uspela je da završi u istoriji televizije uspešno završivši jednu sezonu.

Dobra kompatibilnost Seray Kaye i Berka Oktaya takođe je doprinela uspehu ove turske serije. Seray Kaya nastavlja da se penje na lestvici karijere duplim stepenicama učestvujući jedan za drugim u impresivnim serijama.

Čini se da će biti potrebno vreme da se oslobodi zamora od seta TV serije Bir Kucuk Gun Isigi, u kojoj je glumica imala važna iskustva i ušala u srca miliona.

Odmor tokom leta

Popularna glumica je rešila da se odmorila nakon završetka snimanja. Glumica, koja je odlučila da ništa ne radi u junu, rekla je:

„Mislim da neću mnogo raditi u junu, odvojiću malo vremena za sebe.”. Objašnjavajući da će svoj odmor nastaviti odmorom u julu i avgustu, Seray Kaya je ocenila sezonu sledećim rečima:

„Bila je to naporna sezona, ali i zabavna. Znate, veoma je teško dovesti 36 epizoda u ovakvom periodu. Veoma smo srećni zbog toga.”.

Kaya je rekla da joj je drago što je uključena u prelep i prijatan projekat i da će od sada gledati nove projekte.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Serenay Sarikaya u novoj seriji – Duh projekta Medcezir se vraća!

By: TV Exposed