Ilker Kaleli o seriji La Pasion Turca

Poznati glumac Ilker Kaleli je nedavno bio često pominjan na društvenim mrežama zbog serije La Pasion Turca koja se emituje u Španiji.

Ilker Kaleli o seriji La Pasion Turca

Foto Credits: Haberler

Reči glumca o seriji, koja je stekla veliko priznanje od španskih gledalaca, su takođe vrlo značajne.

Ilker Kaleli je objasnio seriju La Pasion Turca sledećim rečima u svom intervjuu u Hurriyetu:

Španska stvar je definitivno bila izazov, takvog ludila nema. Ronjenje u podvodnim pećinama, duboko ronjenje… Voleo sam ekstreme u svakom smislu.”.

Nije očekivao ponudu

Ilker Kaleli, koji je takođe ispričao kako je započelo njegovo putovanje u Španiji, objasnio je ponudu i detalje serije La Pasion Turca, koja je takođe bila pod uticajem njegove prošlosti u seriji The Serpent, sledećim rečima:

Sve je počelo vrlo čudno. Pre dve leta, sedeo sam kod kuće, telefon je zazvonio. Moj menadžer Zeynep (Berkis) je pozvala i rekla:“Imamo ponudu za seriju iz Španije.”. Uopšte to nismo očekivali. Imam istoriju u Engleskoj jer sam pre toga igrao u seriji ‘The Serpent’. Tamo sam imao sastanke. Nikada nisam mislio da ću dobiti ponudu iz Španije.

Rekao sam, “Hajde da vidimo.”. Mislio sam da Španci snimaju nešto na engleskom, možda nešto na turskom. Ali onda su došle scene, video sam da su sve na engleskom. Takođe su napravili malu napomenu koja kaže, “Neki delovi će biti na španskom.”. Nije bilo problema sa tim što je na engleskom. Pripremio sam test snimak i poslao ga. Došli su u Istanbul i ispričali priču.”.

View this post on Instagram

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli)

NOVO - Aslihan Guner i serija Yalan | Laž su na dobrom putu

By: TV Exposed