Cagatay Ulusoy dobio partnerku u novoj TV seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Turski glumac Cagatay Ulusoy od nedavno radi na novom projektu. U pitanju je serija pod nazivom Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo koja će biti emitovana na kanalu TV 8.

Cagatay Ulusoy dobio partnerku u novoj TV seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Foto Credits: DiziCentral

Cagatay Ulusoy je za ovu novu TV seriju već snimio i video najavu koja je emitovana pre par dana. On će u ovom projektu tumačiti lik modnog dizajnera. Na taj način se opus uloga koje je popularni Caga tumačio i tumači u svojoj karijeri dodatno povećao.

Kada je u pitanju nova serija, nije išlo sve baš tako glatko. Prvi scenario koji je napisan za seriju Yali Capkini / Vodomar je Ulusoy odbio. Smatrao je da nije dovoljno dobar, pa je napisan scenario za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo koji se Cagatayu zaista dopao. Potom je jedno od velikih pitanja bilo i to ko će biti njegova partnerka na sceni.

Danas je i zvanično potvrđeno da će glavnu žensku ulogu u ovoj novoj turskoj seriji tumačiti Alina Boz. Izbor glavne glumice naišao je na pozitivne odjeke u javnosti i na društvenim mrežama. Alina je glumica rusko-turskog porekla. Njena majka je Ruskinja, a otac bugarsko-turskog porekla. Rođena je i živela u Rusiji do njene sedme godine. Zbog posla njenog oca se 2005. godine preselila u Tursku, tačnije u Istanbul. Počela je da se bavi plesom a ubrzo je otkrila i svoj glumački talenat.

U svojoj dosadašnjoj karijeri se do sada pojavila na osam projekata. U toku prošle godine snimila je i dva filma čije se premijere očekuju u narednim mesecima. U pitanju su projekti pod nazivom Bandirma Fuze Kulubu i Babamin Oldugu Gun.

Poslednje serije u kojima je glumila su Ask 101, Elimi birakma i Marasli. U seriji Ask 101 je tumačila lik Ede. U seriji Elimi Birakma je glumila Azru a u seriji Marasli Mahur Turel. Prvu značajniju ulogu imala je u TV seriji Paramparca gde je u 97 epizoda tumačila lik Hazal.

Sada će Alina Boz i Cagatay Ulusoy biti glavne uzdanice nove televizijske serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo.

NOVO - Sve glasniji tračevi da su Kerem Bursin i Hande Ercel RASKINULI!

 By: Milt-TV Exposed