Cemre Ebuzziya će novim likom značajno uticati na radnju serije Ya Cok Seversen

Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, jedan od ambicioznih projekata kanala Kanala D za letnji period, postao je nova alternativna serija za četvrtak.

Cemre Ebuzziya će novim likom značajno uticati na radnju serije Ya Cok Seversen

Foto Credits: IMDB

Međutim, od prve epizode, ocene oko svega brojke 2 su bili iznenađujuće. Iako su se očekivale veće ocene, primetno je da velika podrška na društvenim mrežama za sada nije uticala na gledanost, barem ne u Turskoj.

U ovom trenutku, rejting druge epizode TV serije Ya Cok Seversen postao je veoma važan.

Pored toga, nagrađivana glumica Cemre Ebuzziya, koja se upravo pridružila seriji, uneće novo uzbuđenje u priču.

Bige, novi lik serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, iznenadiće sve. Bige se prvi put pojavila u trejleru za novu epizodu.

Uticaj na Atešov i Lejlin odnos

Nagrađivana glumica Cemre Ebuzziya pridružila se glumačkoj ekipi serije, koja je svojom pričom osvojila srca publike, i to u uticajnoj ulozi.

Uspešna glumica u novoj promociji prvi put izlazi pred publiku sa likom Bige. Atešova i Umutova prijateljica iz detinjstva, Bige, veoma talentovana dizajnerka kojia je studirala modu u inostranstvu će doneti nova dešavanja.

Signali da će Bige uticati na Atešov i Lejlin odnos otkrivaju se u promociji. Sada više nema dileme da Ya Cok Seversen, projekat čiji je scenario napisala Kubra Sulun, a koju režira Ali Bilgin, ima ambicioznu glumačku ekipu.

NOVO - Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše osvaja mnoga srca, da li će se rejting popraviti?!

By: TV Exposed