Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše osvaja mnoga srca, da li će se rejting popraviti?!

TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se četvrtkom uveče sastaje sa publikom na Kanalu D, zaludila je fanove Kerema Bursina.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše osvaja mnoga srca, da li će se rejting popraviti?!

Foto Credits: IMDB

Čini se da su povratak glumca na setove i vlasništvo nad serijom od strane fanova širom sveta veoma važan događaj.

Iako je uobičajno da tokom leta rejting turskih TV serija bude nešto niži, bilo je pomalo neugodno što je projekat Ya Cok Seversen otvoren rejtingom oko 2. Ipak, sjajna interakcija fanova Kerema Bursina na društvenim mrežama i činjenica da je serija na dnevnom redu u 16 ​​zemalja širom sveta izgleda kao uspešna priča.

Naravno, prvi tragovi doprinosa divljenja Keremu Bursinu, koje se širilo Španijom, počeli su da se vide sa TV serijom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše.

Ya Cok Seversen i Kerem Bursin ponovo su bili na dnevnom redu španske štampe i još jednom očarali mnoge fanove. Od prve epizode ​​serije, o kojoj se naveliko priča ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama sveta, uz objavljene promocije, došlo je do neverovatnih pomaka na društvenim mrežama.

Trending u 16 zemalja širom sveta

Serija, koja je zauzela prvo mesto na dnevnim listama društvenih mreža u 16 ​​zemalja poput Italije, Španije, Rusije i Brazila, sada je postala vest španske štampe.

Ovaj uspeh projekta Ya Cok Seversen i Kerema Bursina, glavnog glumca serije, ovog puta je doveden na dnevni red u španskoj štampi. U objavljenoj vesti pomenuto je i da se Kerem Bursin našao u trendovima društvenih mreža u Turskoj i svetu, kao i lansiranje serije Ya Cok Seversen.

Nova serija Ako voliš previše će nastaviti da se sastaje sa publikom na Kanalu D svojom novom epizodom u četvrtak, 13. jula. Pokrivenost serije na društvenim mrežama raste eksponencijalno sa svakim danom.

Ostaje da vidimo da li će se to odraziti i na rejting.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Alara Eric po prvi put u istorijskoj seriji

By: TV Exposed