Da li će Kivanc Tatlitug glumiti u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi?!

Obožavaoci Kivanca Tatlituga prate snimanje filma OGM Pictures, u kojem glumi sa Beren Saat. Fotografije koje su se tokom snimanja odrazile na društvenim mrežama i snimljene izdaleka, izazivaju veliko uzbuđenje kod obožavalaca dvoje glumaca.

Da li će Kivanc Tatlitug glumiti u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi?!

Foto Credits: DiziCentral

Videti ova dva imena zajedno nakon dosta godina veoma je posebna prilika za one koji su gledali Ask-ı Memnu / Zabranjena ljubav.

Međutim, još jedan kuriozitet obožavatelja Kivanca Tatlituga je da li će se glumac vratiti na TV ekrane u bliskoj budućnosti. Tatlitug je poslednji put viđen na ekranu u seriji Sudar kanala Show TV, u kojoj je delio glavnu ulogu sa Elcin Sangu. Serija, koja je počela u novembru 2018. godine, trajala je jednu sezonu i u maju je ušla u finale. Od ovog datuma, fanovi Kivanca Tatlituga su nestrpljivo čekali da vide glumca u nekoj drugoj TV seriji. Ali Kivanc je preferirao digitalne projekte i učestvovao je u seriji Yakamoz S-245, koja je snimljena za digitalnu platform Netflix. Serija, u kojoj je delio glavnu ulogu sa Ozge Ozpirinci, objavljena je u aprilu i o njoj se mnogo pričalo.

Tada je na dnevnom redu došlo da Kivanc Tatlitug preuzme ulogu u OGM produkciji TV serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Obožavaoci glumca sa nestrpljenjem čekaju vesti o predstojećoj seriji. Glumac još nije demantovao vesti da će se naći u ovom projektu. Mnogi smatraju da je to sve već i dogovoreno i da će Tatlitug biti glavni glumac ovog novog projekta koja se zasniva na još jednom romanu Gulseren Budaycioglu.  U stvari, sada je više kuriozitet ko će biti Tatlitugov partner…

NOVO - Oyku Gurman u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed