Oyku Gurman u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Turska pevačica i glumica Oyku Gurman nastavlja svoju karijeru u dve različite staze. Glumica, koja je u letnjem periodu došla na dnevni red sa svojim koncertima, od septembra će se pridružiti glumačkoj ekipi serije Alparslan Buyuk Selcuklu.

Oyku Gurman u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: DiziCentral

Oyku Gurman, koja je imala veoma dobru predstavu u glumi sa likom Asiye u TV seriji Sen Anslat Karadeniz, takođe je dobila velike pohvale od svojih obožavalaca. Glumica, koja je takođe bila u glumačkoj postavi serije Gel Dese Ask, koja je prikazana u samo 4 epizode ​​na ATV-u, privukla je pažnju i svojim televizijskim programima.

Gurman, koja je nakon bavljenja muzikom napravila snažne korake u glumi, ovog puta će u novoj sezoni biti u glumačkoj ekipi istorijske serije na ekranu TRT1. Odlazak Fahriye Evcen iz serije u kojoj je Baris Arduc igrao glavnu ulogu uznemirio je sve obožavaoce serije.

Oyku Gurman, koji je potpisala ugovor za ulogu u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, kreće na novo putovanje u glumi. Gurman je odrazila svoje uzbuđenje u prvoj izjavi koju je dala o projektu. Objašnjavajući da će igrati lik Oke Hatun, glumica je rekla:

„Postoji razvoj događaja koji me uzbuđuje. Postala sam deo TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu. Sa likom Oke Hatun ću se pojaviti od jeseni u ovom projektu. Upoznala sam svoje kolege glumce.”.

Navodeći da je serija Alparslan za nju i novi početak i novo uzbuđenje, Oyku Gurman je objasnila razlog za to na sledeći način:

Prvi put sam jahala konja, počela sam da pohađam časove jahanja. Uradiću to kada budem u prilici u koncertnim pauzama. To mi je prvi put da imam takvo iskustvo i dopalo mi se.”.

Objašnjavajući da su joj kostimi, jahanje konja i korišćenje mača doneli velike inovacije, glumica je rekla da pokušava da se navikne na ove uslove.

NOVO - Toygan Avanoglu i Tugba Melis Turk u filmu Dunya Evi

By: TV Exposed