Nova dnevna turska serija Canim Annem / Moja draga majka

Bez neke prevelike najave stiže nam potvrda o novoj turskoj seriji. U pitanju je projekat koji radi kompanija OGM Pictures, a nova serija će biti emitovana svakog radnog dana.

Nova dnevna turska serija Canim Annem / Moja draga majka

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija OGM Pictures koja kreira televizijske serije (uglavnom psihološke drame) i serije za digitalne platforme (pretežno fantasy serije) odlučila je da poveća svoju prisutnost u svetu TV serija. Korak ka tome je i njihova nova serija koja će biti emitovana svakog radnog dana a nosi naziv Canim Annem / Moja draga majka.

Režiseri na ovom projektu će biti Yasemin Turkmenli i Ece Tahtalioglu. U centru radnje ove nove turske serije je priča o dva blizanca. Otkriveno je i ko će glumiti u ovoj seriji. U seriji Canim Annem / Moja draga majka uloge će tumačiti Erol Gedik, Selin Sezgin, Ozlem Savas, Faruk Pakis. Pored njih uloge će imati i Serdar Yildirim, Kayra Zabci, Funda Eskioglu, Dilara Buyukbayraktar, Emin Onal, Belma Mamati i drugi.

Serija će biti emitovana na kanalu TV8. Snimanje kadrova na seriji počinje za dva dana, 15. decembra. Ove nedelje biće napravljeni i prvi promo posteri za ovaj projekat. Serija će sa emitovanjem početi u toku februara, zajedno sa rijalitijem Survivor.

NOVO - Farah Zeynep Abdullah oštro o položaju žena u Turskoj!

 By: Milt-TV Exposed